fbpx

Vrei să gândești pozitiv, să ai o sănătate de fier și să atragi ceea ce îți dorești, dar lipsa timpului îți pune bețe în roate? Ți-am pregătit trei audiobook-uri pe care le poți asculta oricând!

Gândire pozitivă, sănătate, bogăție. Indiferent de ordinea în care le punem, toate își au importanța lor în viața noastră. Și nu numai că sunt importante, însă într-un fel sunt interconectate: prin gândirea pozitivă ne menținem sănătoși, iar sănătatea pe care o câștigăm printr-o minte echilibrată devine cea mai de preț bogăție.

Despre aceste subiecte ți-am vorbit în cele trei audiobook-uri: Gândirea pozitivă, Abecedarul sănătății și Bogăția, pe care le poți comanda începând de azi.

Atenție! Stocul este limitat!

  • 99 lei/cost pentru un singur CD + cost transport
  • 3 CD-uri la preț de 2: 199 lei/pachet (toate trei CD – uri) + livrare gratuită

Când am participat pentru prima oară la cursul Metodei Silva din Belgrad, eram student, eram curios…și, trebuie să recunosc, un pic ezitant.

Citind un interviu cu instructorul metodei Silva din Serbia, mi-a stârnit curiozitatea faptul că era vorba despre o metodă de control mental şi de gestionare a stresului bazată pe cercetări ştiinţifice. În plus, în interviu se menţiona că este un curs practic, adică ceea ce învățai acolo, puteai aplica imediat în viaţa ta personală şi profesională. Pentru mine…suna foooarte interesant!

Am participat la curs şi am luat decizia fermă de a deveni şi eu instructor Silva.

Cine ar fi crezut că acel curs îmi va schimba viața și mă va conduce spre ceea ce azi o numesc menirea și misiunea mea? Poate că nu toți oamenii rezonează cu ceea ce transmit, este absolut normal. Suntem diferiți, unici și avem opinii și interese diferite.

Cu toate acestea există și acei oameni care se regăsesc în ceea ce transmit și care, chiar acum, în timp ce citești aceste rânduri sunt în controlul vieții și al potențialului minunat cu care sunt înzestrați. Ei știu deja că au toate resursele și că pot deveni din ce în ce mai buni!

Iar asta este ceea ce mă motivează să pregătesc din ce în ce mai multe materiale, traininguri și articole de dezvoltare personală! 

Te-ai gândit vreodată că TU ești menit pentru mult mai mult? Că potențialul tău este nemărginit?

Viața este destul de surprinzătoare: unde te afli acum, nu te aflai acum 5 ani și, cu siguranță, nu te vei afla peste 5 ani. Dar tot procesul acesta de dezvoltare și creștere necesită efort, răbdare și o stare de spirit din ce în ce mai bună.

Dezvoltă-ți gândirea pozitivă, îmbunătățește-ți sănătatea și trăiește viața pe care vrei să o trăiești!

Poate că ai uitat sau poate că nu mai crezi asta 100%, însă țin să îți reamintesc că TU ai cel mai mare impact asupra vieții tale. Și sunt atât de multe exemple de oameni care pur și simplu, într-o zi, au decis că vor mai mult de la viață, că viața nu înseamnă DOAR muncă și stres.

Dacă și tu ai acest mod de gândire, te felicit și te invit să faci încă un pas spre dezvoltarea ta!

Însă dacă simți că ai pierdut controlul vieții tale și nu te regăsești în ea, pune piciorul în prag și propune-ți schimbarea!

Comandă audiobook-urile chiar astăzi și fă primul pas pe drumul către TINE!

199.00 lei

99.00 lei

99.00 lei

99.00 lei