fbpx

Cum te poți vindeca prin AUTOSUGESTIE?

Ce este AUTOSUGESTIA?

În fiecare zi porți dialoguri. Cele mai importante sunt, însă, cele pe care le ai cu tine însuți. Deoarece ele conțin sugestii pe care ți le oferi și care influențează imaginea de sine, așteptările, succesul, starea de spirit, cea mentală și cea fizică.

Cu siguranță ai observat prezența acelei voci interioare – înainte să dormi, în drum spre muncă, când trebuia să iei o decizie sau chiar în timp ce te speli pe dinți. Prin intermediul acestei voci transmiți numeroase mesaje subconștientului tău, fie ele pozitive sau negative, pe care el le va transpune în fiecare experiență.

Autosugestia este un dialog interior ce are un caracter repetitiv și de impact. Este ceea ce îți spui și ceea ce gândești, despre tine, despre ceilalți, despre tot ceea ce te înconjoară. Este ceea ce îți spui chiar acum despre articolul pe care îl citești.

Bine. Până acum, nimic nu pare în neregulă. Dar ce te faci când autosugestia se transformă dintr-un prieten într-un inamic? Ce te faci atunci când, prin ea, îți stabilești limite și programe mentale ce te sabotează și te opresc din a-ți folosi potențialul cu care ai fost înzestrat?

Poți fi mai sănătos și mai fericit prin PUTEREA MINȚII?

Forța minții noastre – gândurile pozitive, evitarea stresului, încercarea de a-i oferi creierului cât mai multe momente liniștite, de plăcere și de satisfacție, dorința de vindecare, de transformare – reprezintă motorul de schimbare pentru fiecare om în parte. (Joe Dispenza)

Joe Dispenza, doctor, autor și profesor, povestește cum în urma unui accident, medicii nu i-au dat prea multe șanse să mai meargă vreodată. Ba chiar i s-a recomandat o intervenție chirurgicală foarte complexă. Însă acesta, a refuzat. Cum s-a vindecat? Prin auto-hipnoză și meditații, timp de trei ore pe zi, dimineața, la prânz și seara. Practic, și-a reconstruit mental, coloana, zi de zi, segment cu segment. Rezultatul? După doar nouă săptămâni și jumătate s-a ridicat și și-a reluat viața.

MINTEA este un instrument foarte puternic și devine un scut eficient, dar asta depinde de tine. Dacă o dirijezi în mod conștient și înțelept, ea îți va aduce PACEA, în caz contrar ea va semăna HAOSUL. De-a lungul timpului am cunoscut foarte multe persoane care își puneau piedică singure, pe plan personal sau profesional: eu nu voi avea o familie fericită, eu nu voi putea duce proiectul la final, eu voi da faliment, eu nu ma voi însănătoși. Oare nu ne furăm propria fericire dacă gândim așa?

Cum te poți vindeca prin AUTOSUGESTIE? VINDECAREA NATURALĂ.

În cadrul cursurilor Silva există o tehnică prin care putem ameliora durerea, doar prin simpla atingere a locului unde ne doare și repetarea următoarelor cuvinte: A trecut, a trecut, a trecut…

Cuvintele și gândurile, mai ales cele pe care ți le spui ție însuți, sunt definitorii pentru modul în care te simți, fizic și psihic. Și nu de puține ori, boala își are rădăcinile în gândirea noastră.

Inconștientul dirijează fizicul și psihicul. El supraveghează funcționarea tuturor organelor și chiar și cea mai mică celulă din organism, prin intermediul nervilor.

De aceea este important să acorzi atenție gândurilor tale, cât de mult poți. Este destul de evident că nu o să poți controla toate cele 60.000 de gânduri pe care le ai pe zi, dar poți începe prin a-ți spune în fiecare zi, cât de des poți, următoarea afirmație:

În fiecare zi, în orice privință devin mai bun, mai bun și mai bun!

Și pentru că sănătatea și procesele de vindecare încep în mintea ta, te aștept și pe pagina de facebook Rajko Kuzmanović, unde te țin la curent cu toate evenimentele (cursuri, webinarii gratuite) pregătite special pentru tine!

 

Din ce în ce mai bine,
Rajko Kuzmanović