fbpx

Îndeplinește-ți visele!

“Toate visurile noastre se pot împlini dacă avem curajul să le urmăm” – Walt Disney

Uitați-vă în jur și veți descoperi o sumedenie de lucruri de care ne folosim zilnic și care totuși nu au logică. Aceste lucruri, care la un moment dat erau din domeniul științifico-fantastic, acum sunt reale, concrete, tangibile. Însă ele, au fost la un moment dat vise și proiecte imaginare.

De exemplu existența avioanelor nu se justifică dacă ar fi să ne luăm după logică. Nu avem aripi, deci nu este logic să zburăm. Dacă întrebăm logica, ea ne va răspunde că este imposibil să zburăm, oferindu-ne mii și mii de argumente pentru care nu putem să zburăm, toate fiind extrem de plauzibile.

Și totuși omul zboară. Da!

Azi e logic și acceptăm cu ușurință existența aparatelor precum avionul, elicopterul, planorul, parapanta, liftul, radioul, etc. Până acum o sută de ani, zborul era un vis, un SF.

Uitați-vă la televizoare, la telefoanele mobile, la aerul condiționat, la calculatoare, la becuri și veți constată că niciunul dintre ele nu e logic, toate au fost de domeniul visurilor și al ficțiunii. Nu poți vorbi, nu poți vedea la distanțe mari și totuși cu aceste lucruri, astăzi este mai mult decât logic, este NORMAL. Dar toate astea au devenit realitate pentru că anumiți oameni au continuat să viseze, utilizând imaginația, pentru ca la final, prin logică, să construiască ceea ce au visat.

Această reprezintă gândirea NATURALĂ : folosești imaginația pentru gândire și logica și raționalul pentru acțiune, după care materializezi, construiești ceea ce îți imaginezi.

“Logică te va duce de la punctul A la punctul B. Imaginația te va duce peste tot.” – Albert Einstein

În momentul în care întreabăm logica și raționalul dacă putem realiza un anumit lucru, răspunsul, în cele mai multe cazuri, va fi NU. Dacă aceeași întrebare i-o vom pune imaginației, ea va răspunde cu “DA, ce mai aștepți?” Avantajul imaginației este că ea nu este îngrădită și nu cunoaște limite.

Totul stă în sincronizarea imaginației cu logica și raționalul, astfel încât să obținem rezultatele dorite. Sincronizând și optimizând astfel gândirea, putem trece la realizarea celor mai îndrăznețe visuri.

Totul depinde de ceea ce ne dorim și de cât de mult ne dorim să realizăm ceea ce ne propunem.

Aplicând acest principiu de gândire, de multe ori vom fi “judecați” ca nerealiști, visători, nebuni. Dar acesta este modul în care gândesc și acționează toate geniile, în toate domeniile vieții, iar ei niciodată nu au fost deranjați de astfel de etichetări.

Totul este să decizi: vrei să ai o viață minunată? Dacă da, hrănește visurile care îți dau SENS, chiar dacă par imposibile. Decizia este a ta și numai a ta!

 POȚI REALIZA ORICE ÎȚI DOREȘTI!
Învață să “visezi” și să-ți împlinești visele!