fbpx

Success Full LIFE, cu Justin Belitz

Povestea părintelui Justin Belitz a început o dată cu dorința de a îi face pe cei din jurul său să își găsească motivația de a trăi viața așa cum le este menit. Fiind profesor de muzică, acesta a observat o lipsă majoră a motivației la adolescenți, o lipsă de perspectivă cu privire la ceea ce își doresc să facă și să devină în viitor. Lovindu-se de acest aspect, a știut din prima care este misiunea lui: să descopere și să le împărtășească oamenilor instrumente concrete care le vor schimba viața în bine. Cu timpul a observat că nu numai adolescenții au nevoie de aceste metode. Numeroși adulți trăiesc fără un reper în viață, fără a știi care este scopul lor pe Pământ. Trăiesc având în fiecare zi îndoieli cu privire la ceea ce fac, dorindu-și altceva, dar neavând curajul să riște. Trăiesc, nefiind împliniți, ci mai mult dezorientați.

Această misiune de le a oferi oamenilor o cale spre împlinirea personală l-a adus pe Justin și în România. M-am bucurat foarte mult când acesta a acceptat invitația mea de a ține cursurile sale aici, mai ales că și el este Instructor Silva.

În Justin am descoperit un om simplu și modest. Un om care prin tot ceea ce este și face emană o înțelepciune aparte. Un “tânăr” de 85 de ani care iubește viața și iubește oamenii. Iar asta se poate observa prin căldura și bunătatea pe care le simți odată ce intri în contact cu el. Pentru el vârsta este doar un număr, sufletul este cel care îl păstrează tânăr. În cursurile lui accentuează și importanță spiritului, nu a religiei, ci a spiritului. A părții holistice a omului, care deseori este neglijată.

Provenind dintr-o familie e origine poloneză, Justin este un călugăr fransciscan nonconformist cu o vastă experiență de viață. Experiență în care cel mai mult a iubit oamenii și încercat să fie aproape de ei, oferindu-le metode practice prin care aceștia să trăiască viața așa cum trebuie.

De work-shopurile lui Justin te vei îndrăgosti, de asta sunt absolut sigur. Noțiunile cu care te întâlnești sunt simple și așezate într-o structură care funcționează. Ceea ce îl ajută pe Justin cel mai mult, nu este doar energia pozitivă și informațiile noi pe care le oferă, dar și experiența de viață. Exemplele personale oferite de el te ajută să înțelegi cu adevărat că viața ta poate fi minunată, este de ajuns să îți dorești asta.

Totodată, în cele două zile vei primi o serie de unelte și repere foarte clare pe care să le aplici în viața de zi cu zi, pentru a avea succes și pentru a trăi “succesul”. Fiind un curs practic, intrumentele prezentate de Justin, sub formă de exerciții și meditații, te vor ajuta ca încetul cu încetul să îți transformi viața, să fii un om împlinit, să fii fericit.

Faptul că toți oamenii își doresc succes, fericire, împlinire sufletească nu este o noutate. Ce ar fi să facem ceva concret pentru asta?

Cursurile lui Justin mi-au oferit o perspectivă minunată a vieții și mă bucur că și cei care au participat la cursurile lui au avut acest sentiment. Ceea ce transmite Justin reușește să te influențeze în bine atât de mult, încât undeva, pe parcursul celor două zile vei avea un moment în care vei avea o revelație. Te vei simți…wow. Pentru că acesta este efectul acestui om minunat și a informațiilor pe care le transmite.

Personal, aștept cursul lui Justin din Martie 2020 cu sufletul la gură și abia aștept să îl revăd. Vă recomand și vouă cursul “Calea Împlinirii Personale”!

Din ce în ce mai bine!