fbpx

Workshop-ul Abecedarul sănătății cu Rajko Kuzmanović

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minţii şi spiritului, într-un cuvânt ECHILIBRU. Se spune adeseori că, în viață, este foarte bine să fim echilibrați. Dar cum facem să găsim calmul și echilibrul din punct de vedere mental, emoțional și chiar fizic?

Sunt Rajko Kuzmanović, Instructor și Fondator Metoda Silva România, fondator al restartcamp.com și te invit la un WORKSHOP transformațional: un workshop adresat absolvenților SILVA și nu numai!

Și pentru că workshop-ul la care te aștept este intitulat Abecedarul Sănătății, aș vrea ca împreună să descoperim cele trei direcții pe care ne vom canaliza.

Ai grijă de corpul tău, pentru că este singurul loc în care va trebui să trăiești! (Jim Rohn)

A – alimentație, mișcare, somn, odihnă.

Este posibil ca prin micile obișnuințe de zi cu zi, să previi orice boală și să dobândești un organism din ce în ce mai puternic? Da!

Corpul tău fizic merită iubit și respectat, de aceea în fiecare zi ar trebui să îi oferi ceea ce este mai bun: o alimentație corectă și echilibrată, un somn de calitate și regenerator, odihnă profundă și exerciții fizice, de preferat în aer liber.

Te simți obosit și lipsit de energie?
Ceea ce îi oferi corpului, aceea vei semăna.

Să facem un exercițiu de imaginație!

Imaginează-ți că ai primit în dar o floare minunată și că te-ai angajat să o îngrijești. La început o uzi constant, îi schimbi pământul și te asiguri că este așezată exact unde trebuie pentru a primi lumina necesară. Faci asta, câteva zile, săptămâni, până când treburile și responsabilitățile te acaparează atât de mult încât…o neglijezi.

Corpul nostru fizic este un dar. Dar cât de conectați suntem la el?

În cadrul workshop-ului Abecedarul sănătății îți ofer o serie de exerciții practice ce îți vor permite să accelerezi natural viteza de vindecare a propriului organism.

Află cum să ai un somn mai profund, cum să introduci în sistemul tău obiceiuri benefice și cum să îți asculți corpul în fiecare zi!

B – bunăstare

Să fii conectat la oamenii din jurul tău, te face fericit, iar fericirea este minunată pentru sănătatea ta!

Ce ne facem, totuși, atunci când oamenii din jurul nostru ne încarcă cu sentimente negative, cu stres și griji?

Îmbogățește relațiile din viața ta!

Tehnicile practice Silva pe care le actualizăm în cadrul WORKSHOP-ULUI ne demonstrează că avem puterea de a controla toate informațiile ce vin din exterior, inclusiv acele informații și sentimente transmise de oamenii din jur.

Află cum să legi relații de calitate, cum să atragi oameni pozitivi în viața ta și cum să îmbunătățești comunicarea cu ceilalți!

Am descoperit că există un singur lucru care vindecă orice problemă și acela este: iubește-te pe tine însuți! (Louise L. Hay)

C – conștientizare, igienă mentală, meditație, gândire pozitivă, iubire de sine.

Conectat la corpul tău fizic, conectat la oamenii din jur și…conectat la tine!

De foarte mult ori bolile au surse emoționale: teama, grijile, stresul, frica de a fi criticați, judecați, neacceptați. Soluția? O igienă mentală constantă, afirmații pozitive despre noi înșine și meditații profunde!

Presați de timp, de responsabilități, de dezamăgiri, de greșeli, de criticile celor din jur, uităm cât suntem de speciali!

Sunt minunat! Sunt de ajuns! Sunt un om excepțional! Sunt EU…și asta este minunat!

Acordă-ți timp pentru a fi în echilibru, pentru a te relaxa, pentru a te concentra. În cadrul workshop-ului, nu numai că vei descoperi tehnici rapide de relaxare și de meditație, ci le vom face împreună tocmai pentru a te convinge că este în puterea ta să fii mai sănătos! Chiar este!

Când va avea loc workshop-ul Abecedarul sănătății? 5 martie 2021 în intervalul de timp 15:00 – 20:00 – ONLINE pe Zoom

Care este prețul acestui workshop?

300 lei/persoană

Vino cu un prieten și plătești 450 lei pentru 2 persoane.

BONUS! Vei primi o tehnică de la cursul superior SILVA, pe care o vei putea folosi imediat cu efecte maxime.

Bucură-te de o sănătate perfectă și naturală!