fbpx

Dobândește o stare de pace, echilibru și relaxare cu meditația înregistrată special pentru tine!

Vindecă-ți corpul este o meditație prin care îți modelezi creierul și îți concentrezi atenția pe funcționarea benefică a fiecărui organ al corpului tău.

Cufundă-te într-o stare de relaxare profundă și reprogramează-ți creierul să genereze informația și starea de sănătate a corpului tău.

Știi deja că practicarea meditației are numeroase beneficii: de la îmbunătățirea stării emoționale și creșterea puterii mentale de concentrare, la reducerea stresului și a anxietății. În sine, faptul că te oprești, chiar și câteva minute, și acorzi atenție corpului tău și senzațiilor pe care le simți, este cu adevărat minunat. Este precum o gură de aer pentru corpul tău. El are nevoie de odihnă și pace. Chiar are!

Foarte mulți oameni își neglijează propriul corp. Într-o fugă continuă și din lipsă de timp, obișnuim să îl ascultăm abia atunci când situația se agravează: adică atunci când avem o durere foarte mare pe care nu o mai putem suporta.

Este posibil să previi anumite boli prin intermediul meditației? Da! Și sunt aici să îți demonstrez.

Descarcă meditația Vindecă-ți corpul și îți garantez că vei simți pe pielea ta beneficii minunate!

Ce este special la această meditație?

Pe tot parcursul meditației, vocea mea este acompaniată de muzica special creată pentru această meditație, având la bază frecvența care ajută la echilibrarea ADN-ului și a funcționării optime a organelor din corpul tău. Fiecare organ are importanța sa, tocmai de aceea este necesar să te concentrezi pe fiecare. Exact asta vei face în cadrul meditației!

Sunt Rajko Kuzmanović, Fondator Metoda Silva România și Cofondator Restart Camp și de 30 de ani misiunea mea este să le ofer oamenilor, educație mentală, dar și ceva în plus. Prin trainingurile mele, prin toate materialele și articolele de dezvoltare personală, intenționez ca fiecare persoană cu care interacționez să știe că are deja toate resursele să devină cea mai bună variantă a sa.  

Durata meditației – 48:40 minute
Voce: Rajko Kuzmanović
Muzica: Filip Stanciu